ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ «KLIRONOMIA»

Ονομάσαμε το νεότερο μέλος της Purefarm KLIRONOMIA, αποδίδοντας ένα φόρο τιμής στους προγόνους μας που μας άφησαν ό,τι πιο πολύτιμο είχαν ως παρακαταθήκη. Τη γη τους και την ευθύνη να τη σεβόμαστε και να την καλλιεργούμε με σεβασμό και αγάπη ώστε να μας δίνει με τη σειρά της κι εκείνη τον ανεκτίμητο θησαυρό της.

Το KLIRONOMIA είναι ένα ελαιόλαδο που προέρχεται από τους καρπούς των παλαιών ελαιοδέντρων μικρών κτημάτων που δόθηκαν σε εμάς, τους οποίους συλλέγουμε χωρίς να κάνουμε καμία παρέμβαση. Όπως ακριβώς έκαναν και οι πρόγονοί μας.

Μοναδικό, θρεπτικό, υψηλής ποιότητα ελαιόλαδο από την ανάμειξη κορωνέικης, μαστοειδούς ή τσουνάτης και θρουμπολιάς ποικιλίας. Πλούσια αρώματα και βελούδινη υφή με γεύση ισορροπημένη ανάμεσα σε πικρό, πικάντικο και φρουτώδες. Ο βαθμος παραμένει υψηλός και ισότιμος και στα τρία επίπεδα.

Διατίθεται σε 3 μοναδικές συσκευασίες, 100ml, 250ml και 500ml, ώστε να συνοδέψει κάθε γευστικό ταξίδι πάνω στο τραπέζι σας ή στις γαστρονομικές αναζητήσεις σας μέσα στην κουζίνα σας. Το KLIRONOMIA είναι ο καθημερινός σας σύντροφος στον κόσμο των απολαύσεων.