Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο «Stagona»

Μέσα από την κάθε σταγόνα του ελαιολάδου μας αναβλύζει η μοναδικότητά του. Τα ποιοτικά και θρεπτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου μας αναδεικνύονται μέσα από την ανάμειξη κορωνέικης, μαστοειδούς ή τσουνάτης και θρουμπολιάς ποικιλίας.

Το STAGONA δεν είναι ακόμα ένα ελαιόλαδο. Είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία κρυμμένη μέσα σε μια ιδιαίτερη φιάλη που κρύβει και φανερώνει την αγάπη για τη γη μας και το σεβασμό για τους καρπούς της.

Μπορεί κανείς εύκολα να γευθεί και να απολαύσει ταυτόχρονα τα πλούσια αρώματα καθώς και τη βελούδινή του υφή. Γευστικά η ισορροπία μεταξύ του πικρού, του πικάντικου και του φρουτώδους το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό καθώς ο βαθμός παραμένει υψηλός και ισότιμος και στα τρία επίπεδα. Στόχος μας, η ποιότητα αυτή να αναδειχθεί σε ένα υψηλό αισθητικά μπουκάλι. Έμπνευσή μας η διαχρονικότητα και η σοφία γύρω από το δέντρο της ελιάς.

Η μικρή οικογενειακή μας μονάδα φροντίζει για την αυστηρή παρακολούθηση όλων των σταδίων παραγωγής. Από την φροντίδα των ελαιώνων μέχρι και την εμφιάλωση του ελαιολάδου σε περιορισμένη ποσότητα των μπουκαλιών, ένα προς ένα αριθμημένα, γεγονός που προσθέτει στο ελαιόλαδο την συλλεκτικότητα που του αρμόζει. Με αυτόν τον τρόπο αποτυπώνεται σε κάθε μπουκάλι η προσωπική επαφή μας με κάθε φιάλη ελαιολάδου που φτάνει στα χέρια σας.